Blog

Andreea

Dragă Îngerașul meu ,

 

Mă numesc Andreea, sunt în clasa a VII-a la ,, Școala Orizont”, din Oradea.

Totul a început în anul 2014, aveam doar 13 ani, eram foarte ascultătoare și foarte cuminte. Când mama a plecat de lângă noi aveam doar 6 ani. Ea a plecat în străinătate să ne aducă bani.

Mama, în timp ce lucra, la locul de muncă, și-a găsit un bărbat. A trecut un timp până ce mami a început să aibă relații cu acel bărbat și să înceapă să fie împreună cu el, iar la urmă s-a căsătorit cu acesta. Tati a văzut poze cu ei pe facebook , s-a enervat destul de  tare si ne-a bătut .

După o vreme lungă ,aveam 11 ani, tati a început să se răzbune pe mine din cauza lu’ mami. Tati, cum n-a avut iubită, prietenă, etc a început să mă considere pe mine nevasta lui timp de 3 ani, continuând să ne bată și să profite în continuare de mine. La un moment dat, la 13 ani, mi-am făcut curaj să-i spun unei femei care a avut de multe ori grijă de noi. Femeia m-a ajutat să fug de acasă pentru a putea să fac demersuri la direcția de poliție. Ce noroc! Am nimerit la o doamnă  bună la acea direcție și ea, în ziua aceea în care m-am dus, nu m-a mai lăsat să plec acasă pentru că știa că mi-e frică.

Am stat la un adăpost de noapte pentru copii, timp de 9-10 luni până tati a ajuns la pușcărie. Când au trecut lunile de cercetare,  nașa  fratelui meu m-a luat la ea împreună cu fratele meu. Pe data de 16 ianuarie am ajuns la acest centru tip,, casă”.

Avem deja  un an și o lună  de când suntem aici și ne simțim bine.

Eu,  în viitor,  vreau și mi-aș dori să ajung să practic meseria de coafură sau manichiură pentru că îmi place mult.